Transplantacija kose


Ordinacija DR MILOJEVIĆ – DHI je specijalistička ordinacija za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Specijalizovano radi u oblasti transplantacija kose, trenutno vodećom tehnikom u toj oblasti.

transplantacija-kose-dr-milojevic

Ordinacija je uređena po ugledu na najpoznatije svetske odinacije za transplantaciju kose, kako bi obezbedla maksimalne uslove za pružanje takve usluge, ali i da ulije poverenje i poštovanje i time olakša kontakt pacijenta i lekara i doprinese uspostavljanju međusobnog razumevanja i poverenja.

Transplantacija kose

Dr Brankica Milojević se od osnivanja ordinacije 2009. godine specijalizovano bavi transplantacijom, tj. presađivanjem kose DHI tehnikom, jednom od najnaprednijih tehnika u svetu, te sve vreme kontinuirano prati savremena dostignuća na tom polju kako bi pacijentima pružila najbolje iz te oblasti.

Dr Milojević je lekar sa licencom i primenjuje tačno utvrđene i standardizovane protokole po kojima se radi u najboljim svetskim ordinacijama za transplantaciju kose. Shodno tome očekivani rezultati su na visokom nivou.

Dobar je poznavalac svih ostalih metoda za transplantaciju kose, od FUT – Strip metode, FUE … jer ih je tokom karijere uspešno koristila u radu. Sve vreme intenzivno prati sva dešavanja na tom polju i njima obogaćuje svoje veliko znanje i iskustvo. Dr Milojević u oblasti presađivanja kose postiže zapažene rezultate priznate i prepoznate od strane stručne javnosti i, naravno, od strane pacijenata kako na domaćem tako i na međunarodnom nivou. Metoda koju dr Milojević koristi je mikrohirurška, minimalno invazivna, efikasna i estetski najprihvatljivija metoda za rešavanje gubitka kose. Podrazumeva precizno, pojedinačno uzimanje folikula “korena” dlake, bez oštećenja okolnih folikula iz “donorne” potiljačne regije. Samo usađivanje folikula se obavlja specijalnim instrumentima implantorima koji omogućavaju da se dlaka usadi na novo mesto samo jednim pokretom, bez oštećenja, poštujući ugao pod kojim raste kosa pacijenta.
Savremene metode za transplantaciju kose koje dr Milojević primenjuje omogućavaju izrazito preciznu i nežnu, do sada najmanje invazivnu proceduru za presađjivanje kose koja s druge strane pruža maksimalne estetske rezultate i u donornoj (davajućoj) i u recipijentnoj (prijemnoj) regiji.

Transplantacija kose, trajanje procedure

Ono što je važno za savremenog čoveka koji živi veoma brzo je da metoda koju dr Milojević primenjuje omogućava da se restauracija kose obavi za samo jedan dan, bez velikih trauma, bolova, sečenja kože, konaca, skoro bez ožiljaka, pa su i tragovi rada minimalni. Pacijent može vrlo brzo da se vrati svakodnevnim obavezama i što je najvažnije sve to izgleda prirodno pa je samim tim estetski dopadljivo.

Savremene tehnike omogućavaju, u zavisnosti od individualne situacije, da manjim ponovljenim procedurama postepeno progustimo kosu i postignemo optimalan estetski rezultat. Da bismo to postigli izuzetno je važno znanje i iskustvo doktora koji radi transplantaciju kose i to je jedan od glavih uslova da usluga bude efikasna i na visokom profesionalnom nivou. U tom slučaju rezultati ne mogu zaostati.

Transplantacija kose naprednim tehnikama je najefikasniji i najjednostavniji način da se kosa vrati. To povećava samopouzdanje i unapređuje kvalitet života.
U ordinaciji dr Milojevic se neguje isključivo profesionalan, otvoren, iskren pristup bez marketinških trikova, lažnih nada i obećanja. Pacijentima se prezentuje realna slika, pa oni u skladu sa tim imaju i realna očekivanja koja na kraju uvek dovedu do zadovoljstva, a nama to predstavlja satisfakciju u poslu i sigurnu preporuku.

Dr Brankica Milojević specijalista plastiče hirurgije, posebna oblast interesovanja: najsavremenije metode transplantacije kose.

Kratko u slikama

  • Video album
  • Foto album
  • Medicinske usluge
  • Transplantacija kose
  • Kontrola mladeža
  • Mladeži nisu opasni ako su pod kontrolom